Дитячий страхувальний жилет

Дитячий страхувальний жилет KOLIBRI
Опубліковано: 06.06.2022

Настало довгоочікуване літо, річки та озера приваблюють нас своїм гарячим піском та прохолодною водою. Тінисті дерева, плескіт води і легкий вітерець звуть нас геть від міської метушні. Важко уявити пікнік на березі водойми або човнову прогулянку без купання. Обов’язковим предметом безпечного відпочинку на воді є страхувальний жилет. Він забезпечить необхідну додаткову плавучість, захистить Вас від переохолодження та можливих ударів об човен чи сторонні предмети у воді. Використовувати страхувальні жилети потрібно всім учасникам водного походу або ігор у воді – дорослим і особливо дітям, які вміють плавати, так і новачкам.

Детальна стаття про рятувальні та страхувальні жилети, їх види, розміри, матеріали, особливості конструкції та підбір представлена ​​на нашому сайті.

Коротко розглянемо особливості дитячих страхувальних жилетів

Насамперед слід зазначити, що страховими жилетами необхідно забезпечити всіх дітей на борту плавзасобу або під час ігор на березі водойми. Навіть якщо дитина вміє плавати, їй все одно слід надіти жилет, оскільки правила безпеки однакові для всіх.

Жилет треба надіти на дитину перед посадкою в човен (іграми у воді).

Дитячий страхувальний жилет має ряд особливостей, що відрізняють його від звичайного дорослого жилета:

  • наявність додаткової стропи між ногами, щоб жилет гарантовано не міг зісковзнути з дитини (зазвичай для малих розмірів);
  • точна відповідність розміру, а не жилет “на виріст”;
  • розміри дитячих страхувальних жилетів, як правило, такі:
    • Infant – маса тіла до 12 кг;
    • Child – маса тіла від 13 до 24 кг;
    • Youth – маса тіла від 25 до 50 кг.
  • Вибір розміру жилета – справа відповідальна, потрібно приміряти кілька жилетів, перш ніж вибрати найбільш підходящий, який не сковуватиме руху і не буде занадто великим. Регульовані ремені та застібки фастекс дозволяють добре і точно закріпити жилет, що виключатиме натирання або сковування рухів;
  • яскраве забарвлення тканини жилета приверне увагу та не дасть втратити дитину з виду;
  • наявність світловідбиваючих елементів дозволить легше помітити дитину у темну пору доби;
  • дитячий страхувальний жилет краще вибрати з пінним наповнювачем, а не надувний, оскільки надувні моделі набагато менш надійні.

Дитячий страхувальний жилет KOLIBRI 2

Літній відпочинок на річці, ігри на березі, плавання чи подорож на човні залишаться у пам’яті дитини як одні з найяскравіших вражень дитинства. І дуже важливо гарантувати безпеку вашим дітям на воді, для чого необхідно мати та правильно застосовувати дитячий страхувальний жилет.

Жилет страхувальний дитячий

Компанія “Колібрі” виготовляє якісні та надійні страхувальні жилети різних видів, розмірів та кольорів. Впевнені, Ви підберете моделі, які підійдуть Вам та Вашим дітям. Допомогу у виборі страхувального жилета Вам нададуть наші спеціалісти – по телефону чи електронною поштою.

Наші дилери