Яка користь від риболовлі на надувному човні?

PVC boat for fishing
Опубліковано: 24.11.2022

Рибалка – це один з найпопулярніших видів відпочинку, це занурення у свої думки, насолода природою та повне перезавантаження. А якщо ви хочете повного усамітнення з природою, тоді вам необхідно вирушити рибалити на надувному човні. Плисти річкою на човні – одне задоволення, ви повністю занурюєтеся в цей процес – помах весел, плескіт води, звуки природи… Що може бути краще за це! Але ж який човен потрібен саме вам? Як вибрати надувний човен з пвх для риболовлі?

Ми намагатимемося вам у цьому допомогти. Якісний, надійний і зручний човен прослужить вам і вашим близьким довгі роки, даруючи незабутні враження від улюбленого захоплення.

Можливості надувного човна для риболовлі

Отже, човен для риболовлі та полювання має бути зручним у транспортуванні, простим у монтажі та по можливості легким для перенесення однією людиною. Катери та яхти, мабуть, зачекають – мова піде про надувний човен.

Надувні човни для риболовлі (навіть килеві) мають малу осадку, що дає можливість їм ходити маловоддям. Незалежні герметичні відсіки у надувних балонах човна забезпечують безпеку на воді.

Швидкість – не останній фактор, що впливає на вибір човна. Існують моделі з навісним транцем, що дозволяють встановити легкий мотор, а також моделі човнів зі стаціонарним транцем з можливістю використання потужнішого мотора.

Широкий вибір додаткових аксесуарів до надувних човнів робить перебування в них під час риболовлі або полювання комфортнішим – це різного роду навіси, намети, м’які накладки на банки, допоміжні сумки, що не промокають, і чохли.

Переваги човна з ПВХ для риболовлі

Давно минули часи надувних гумових човнів. Вони були більш вимогливі в обслуговуванні, на час зберігання гумові човни посипали тальком, а їхня вага була помітно більшою, ніж у надувних човнів із матеріалу ПВХ.

Тканина ПВХ або полівінілхлорид – це сучасний синтетичний полімер, що є сполукою вуглецю, водню, хлору та інших складових. Човни ПВХ стійкі до механічних пошкоджень, до хімічного впливу пально-мастильних матеріалів, ультрафіолетового сонячного випромінювання, до спеки та холодної води.

Човни пвх для риболовлі мають добру ремонтопридатність – заклеїти пробоїну або поріз можна або власними силами, використовуючи ремкомплект із набору, або звернувшись до сервісного центру заводу виробника.

Важливим фактором вибору човна з пвх для риболовлі є простота його зберігання у міжсезоння. Він займає мало місця у здутому стані, його можна зберігати на балконі, у гаражі чи сараї. ПВХ човни для риболовлі не вимагають спеціальної зимової стоянки тощо.

На що звернути увагу при виборі човна для риболовлі

Як вибрати надувний човен пвх для риболовлі? При виборі слід керуватися Вашими цілями та уподобаннями, такими як:

  • розмір човна,
  • форма корпусу (плоскодонний, кильовий)
  • можливість ходити на веслах або під мотором,
  • вибір аксесуарів,
  • колір
  • необхідність (або ні) реєстрації човна,
  • бренд та гарантія від виробника та післягарантійний супровід

Купити човен для полювання та риболовлі від виробника

Враховуючи всі вищеперелічені моменти, купити човен для полювання та риболовлі необхідно від відомого, перевіреного часом бренду, який має історію та багато позитивних рекомендацій від задоволених клієнтів.

Такий вибір забезпечить не лише гарантію на човен, а й необхідний технічний супровід від заводського сервісного центру, консультації та допомогу у доборі додаткових аксесуарів або для тюнінгу.

Отже, після вибору відповідної моделі купити надувний човен з пвх для риболовлі Ви можете у дилерів провідної української суднобудівної компанії “КОЛІБРІ”, ознайомившись із каталогом на нашому сайті, або зв’язавшись із відповідним відділом роздрібного або оптового продажу.

Бажаємо вам вдалого вибору, яким би він не був – будь-який човен “KOLIBRI” задовольнить усім вашим вимогам, а наші фахівці дадуть відповідь на питання, що вас цікавлять.

Наші дилери