Чому варто вибирати човни КОЛІБРІ: 5 основних причин

Опубліковано: 24.10.2022

Сьогодні на ринку присутньо безліч надувних човнів ПВХ – різні торгові марки, моделі та види човнів, різні матеріали та цінові категорії, різна якість і гарантійний супровід. Доступні човни з різних країн, від дилерів практично будь-яких брендів. Як правильно зорієнтуватися у такому багатому виборі плавальних засобів? Що порадити любителю активного відпочинку та водних подорожей?

З 1995 року в Україні працює один із найвідоміших та найшанованіших виробників надувних човнів ПВХ – суднобудівна компанія “КОЛІБРІ”. Розглянемо п’ять основних причин, чому варто вибрати човни саме цього бренду.

1. Власне виробництво

Надувні човни КОЛІБРІ (як і всі аксесуари та комплектуючі до них) виготовляються на заводі Компанії на власному обладнанні за унікальною технологією. Моделі розроблені конструкторським бюро КОЛІБРІ, випробувані та протестовані фахівцями перед запуском у серійне виробництво. Контроль якості є на всіх етапах складання. Компанія мало залежить від сторонніх виробників, що дозволяє гарантувати високу якість своєї продукції.

2. Різні види плавзасобів

Човни КОЛІБРІ – це плавальні засоби різних видів. Ви можете вибрати для своїх потреб гребний або моторний кільовий човен, катамаран або каное. Для поціновувачів риболовлі є навіть знаменитий Belly Boat власного виробництва.

3. Широкий модельний ряд

Усередині кожного виду човнів КОЛІБРІ існує кілька серій, а всередині серій, своєю чергою, представлені окремі моделі за розмірами. Таким чином, ви можете вибрати човен будь-якого функціоналу та будь-якого розміру для своїх цілей.

4. Аксесуари КОЛІБРІ

Компанія КОЛІБРІ виробляє весь спектр супутніх аксесуарів для своїх човнів. Це фурнітура, комплектуючі та швейна продукція.

Фурнітура та комплектуючі для човнів КОЛІБРІ мають унікальні артикули, вони взаємозамінні, підходять для різних моделей та різних серій плавзасобів КОЛІБРІ. Їх можна будь-якої миті замовити, отримати та встановити – самостійно або в сервісному центрі. Це дає широкі можливості для індивідуального тюнінгу або модернізації вашого човна.

Власний швейний цех виробляє страхувальні жилети кількох видів для дорослих та дітей, тенти та навіси для човнів, транспортувальні чохли та сумки, м’які накладки на банки, тримачі для спінінгів, сувенірні сумки, бейсболки та футболки.

5. Дилерська мережа

СБК КОЛІБРІ має широку дилерську мережу в усіх областях України та більш ніж у 30 країнах світу. Таким чином, ви можете купити будь-який човен КОЛІБРІ та будь-які комплектуючі до нього у вашому регіоні. Купувати човен у офіційного сертифікованого дилера – це надійно та вигідно, зручно та безпечно.

Висновки

Всі перелічені вище моменти говорять про те, що вибір надувного човна очевидний – українська суднобудівна компанія КОЛІБРІ гарантує якість і подальший сервіс для всієї своєї продукції – від маленького одномісного гребного човна, довжиною 190 сантиметрів, до чотириметрових катамаранів на 7 осіб.

Будь-який човен ПВХ КОЛІБРІ або його деталь – зварний шов, клапан або лопатка весла – це багаторічний досвід конструювання, “польових” випробувань і серійне виробництво в заводських умовах.

Гарантія якості КОЛІБРІ – це задоволені клієнти, які завжди отримають допомогу та будь-які консультації нашого сервісного центру. Координати наших дилерів, відділів оптового та роздрібного продажу, а також заводського сервісного центру ви знайдете на нашому сайті.

Вибір надувного човна КОЛІБРІ завжди буде вдалим для вас та ваших друзів.

Наші дилери