Дивовижний світ човнів Колібрі

Опубліковано: 14.11.2023

Компанія “KOLIBRI” – це відомий український виробник надувних човнів, каное та катамаранів, який заслужено здобув популярність серед поціновувачів активного відпочинку на воді.

«КОЛІБРІ» виготовляє судна та обладнання для подорожей та відпочинку на воді, для риболовлі та полювання, а також човни для професіонального використання.

СБК «КОЛІБРІ» співпрацює з державними, громадськими та комерційними структурами.

Наша дилерська мережа налічує більше трьохсот офіційних представників в більш ніж тридцяти країнах світу.

У своїй діяльності «КОЛІБРІ» дотримується принципів якості та надійності, завдяки чому наші човни визнані як одні з найкращих на ринку.

Човни Kolibri – якість, перевірена роками

Човни від «KOLIBRI» – це втілення надійності та довговічності. Завдяки багаторічному досвіду та вдосконаленому виробництву, компанія розробляє надувні човни, які відповідають найвищим стандартам.

Продукція компанії «КОЛІБРІ» розробляється відповідно до українських «Правил класифікації та побудови малих суден», стандартів ISO та виробляється відповідно з директивою 2013/53/EU Європейського союзу.

Човни «КОЛІБРІ» стійкі до механічних та хімічних ушкоджень, практично не піддаються зносу та гарантовано служать довгі роки. Якісна п’ятишарова тканина ПВХ щільністю від 850 до 1100 гр/м² виробництва провідних хімічних концернів Німеччини, Франції, Південної Кореї дозволяє не турбуватись про безпеку.

Армований шар плетіння забезпечує матеріалу ПВХ відмінну стійкість до механічних ушкоджень. Шари полівінілхлориду надають матеріалу водонепроникності. Спеціальний адгезуючий гель надійно поєднує шари ПВХ.

Пластифікуюча добавка додає матеріалові еластичності, це принципово при складанні і розкладанні човна, надто при низьких температурах. Матеріал ПВХ легко переносить ультрафіолетове випромінювання, морську воду, вплив агресивних рідин та розрахований на вплив температур від -30°С до +60°С.

Принципи роботи компанії Колібрі

Компанія «KOLIBRI» покладає великий акцент на задоволення потреб своїх клієнтів. Ми пропонуємо широкий вибір моделей надувних човнів, каное та катамаранів, щоб кожен зміг знайти ідеальний варіант для своїх потреб. Висока якість продукції та обслуговування клієнтів – це основні принципи роботи компанії.

Наші спеціалісти забезпечують гарантійний та післягарантійний супровід своєї продукції, консультації, апгрейд човнів. Також ми допоможемо провести тюнінг та переобладнання вашому човну.

Які різновиди човнів представлені в компанії KOLIBRI

KOLIBRI пропонує різноманітні моделі надувних човнів, каное та катамаранів, щоб відповісти різним потребам клієнтів. Від невеликих гребних човнів до потужних моторних моделей, в асортименті KOLIBRI є щось для кожного. Доступні різні розміри та конфігурації, щоб ви могли знайти ідеальний варіант для ваших пригод на воді.

Найпопулярніші товари компанії

Серед найпопулярніших товарів від KOLIBRI варто відзначити надувні кільові човни зі стаціонарним транцем. Це ідеальний вибір для тих, хто шукає захопливих вражень від швидкісної глісади. В асортименті компанії Колібрі є також супер-мініатюрні гребні човни для спокійної риболовлі в потаємних заводях тихих річок та озер, унікальний човен-пліт Belly-Boat, каное та катамарани для довгих подорожей. Ви можете користуватись як веслами, так і мотором – це залежить лише від конструктивних особливостей моделі човна та Вашого бажання.

Можливість легко перевозити та збирати всі наші човни робить їх популярними серед любителів активного відпочинку на воді. Легко мити, легко ремонтувати, легко ставити додаткове обладнання.

Модельний ряд човнів Колібрі складається з серій, а серії містять в собі окремі моделі суден за розмірами. Отже, ви можете вибрати будь-який човен для своїх потреб.

Як виробляють човни в компанії KOLIBRI

Виробництво надувних човнів, каное та катамаранів KOLIBRI проводиться з використанням сучасних технологій та високоякісних матеріалів. Наші фахівці ретельно контролюють всі етапи виробництва, щоб гарантувати високу якість кожного виробу.

Це єдиний човновий бренд в Україні, який має власне виробництво фурнітури, додаткового обладнання та аксесуарів до своїх малих суден.

Власне конструкторське бюро суднобудівної компанії «КОЛІБРІ» проектує, випробовує і доводить до серійного, дрібносерійного та одиничного виробництва всі моделі своїх човнів.

Вузли поєднання, аксесуари та додаткове обладнання надувних човнів «КОЛІБРІ» зварюються на установках струму високої частоти (СВЧ). Цей технологічний процес керується комп’ютером, це є найсучасніший метод з’єднання ПВХ тканини.

Основна перевага зварювання – в миттєвому нагріванні матеріалів, які поєднуються, по всій їх товщині, це гарантує однорідність шва.

Переваги цієї технології – зварний шов ПВХ має високу міцність, незалежно від температури навколишнього середовища і тиску в балонах, а шов не зменшує своєї еластичності.

Під час виготовлення човнів «КОЛІБРІ» також використовується технологія зварювання гарячим повітрям. Її суть полягає в тому, що шари матеріалу протягують через обладнання, де в місцях зіткнення шарів подається гаряче повітря. Завдяки тиску роликів і нагріванню від повітря, шари тканини з’єднуються на молекулярному рівні.

Власний швейний цех забезпечує проектування, розробку та масове виготовлення всієї швейної продукції компанії – від фірмових бейсболок та дорожніх сумок до страхувальних жилетів, чохлів та тентів на всі види човнів “Колібрі”.

Висновки

KOLIBRI – це компанія, яка завоювала довіру клієнтів завдяки своїм надійним та довговічним надувним моторним та гребним човнам, каное та катамаранам. З великим асортиментом різних моделей та високою якістю обслуговування клієнтів, KOLIBRI залишається однією з перших компаній, плавзасоби якої є надійним вибором для тих, хто цінує безпеку, якість та радість від безцінних вражень від активного відпочинку на воді.

Наші дилери